Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Dutch ID, exclusief bij Bike Totaal

Dutch ID; gemaakt op Nederlandse bodem

Dutch ID heeft een hechte samenwerking met de 150 Bike Totaal winkels in Nederland. Met de kennis en ervaring van de vakmensen bij Bike Totaal kan Dutch ID het aanbod nog beter afstemmen op de vraag. Daarnaast zorgt Dutch ID er zo voor dat u altijd de fiets in uw buurt kunt testen en kopen door de landelijke dekking van 150 Bike Totaal winkels. De vakman is dus altijd om de hoek voor onderhoud en om vragen te beantwoorden over uw Dutch ID e-bike.

Quote Dutch ID

Dutch ID

 

dutch id

dutch id

dutch id

dutch id

Dutch ID

Bij de Dutch ID fietsen in de webshop gaven wij al 5 redenen waarom u Dutch ID niet mag overslaan als u op zoek bent naar een e-bike, maar wij vertellen u graag nog wat meer over dit exclusieve merk.

De filosofie van Dutch ID 

Dutch ID staat garant voor betaalbare, Nederlandse e-bikes met een perfecte afstemming tussen het strakke frame, soepele elektrische aandrijving en afmontage. Dit afmonteren gebeurt alleen met hoogwaardige onderdelen zoals heldere LED-verlichting,  sterke remmen, een verende zadelpen en anti-lekbanden. Quote 2 Dutch ID

Dutch ID

 

Dutch ID

Dutch ID

Dutch ID

Vanuit deze filosofie over rijeigenschappen bouwen ze uitsluitend elektrische fietsen met het meest stabiele en betrouwbare aandrijfsysteem: de middenmotor. Door de centrale en lage motorpositie liggen e-bikes met een middenmotor stabiel op de weg. Daarnaast is dit type motor zeer efficiënt waardoor een hogere actieradius kan worden behaald. De middenmotorsystemen waar Dutch ID mee werkt zijn Bosch en Shimano STEPS.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over Dutch ID? Dan kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief of u kunt ze volgen op social media!

facebook Dutch ID

Collectie

Dutch ID heeft diverse e-bikes in de collectie, zodat er voor ieder wat wils is. Zowel aan de recreatieve  als de woon-werk-verkeer fietser is gedacht.

Dutch ID ervaringen, beoordelingen en reviews

Een greep uit de beoordelingen van diverse Dutch ID modellen:

Telegraaf E-bike testpanel: Van de 13 e-bikes die door de Telegraaf getest werden, werd de nieuwkomer Dutch ID als beste beoordeeld met 5 sterren. De eindconclusie van het Telegraaf testpanel over de Dutch ID E-bike luidt: "Uitstekende ondersteuning op goede, niet al te dure, fiets. Mede daardoor de beste fiets uit deze test. Hoogste actieradius per 100Wh."

ANWB Fiets select dagen: De Dutch ID Cruise+ N8 is voor de rij-impressie van de proefritdagen beoordeeld met een 8.1 als eindcijfer. "Super fiets! Wat fietst deze e-bike lekker, niet te veel poespas, wat ie moet doen doet ie", aldus een van de testers.

Consumentenbond: Dutch ID is uit de groep van 18 e-bikes zeer goed beoordeeld met een 8,3 en staat daarmee aangemerkt als ons advies. "Deze ‘City’-fiets van Dutch ID heeft de nieuwe Shimano Steps-middenmotor en elektronische schakeling, een erg prettig werkende combinatie.”

E-Bike & Trekking magazine“Dutch ID is een relatief jong Nederlands bedrijf en ze vallen op door het netjes gebouwde frame met dito drager, met een herkenbare, eigen stijl bovendien. De zitpositie is comfortabel, waarbij het naar de rijder toe gebogen stuur een sportief accent vormt, zonder druk op de polsen te geven. De verstelbare stuurnok zorgt dat iedereen op deze fiets een prettige positie kan vinden, of je nu van doorfietsen houdt of liever de motor het werkt laat doen.”

FietsActief tijdschrift“Om maar meteen met de deur in huis te fietsen: dit is een solide, no nonsense damesfiets met een rechte zit. De Dutch ID-sport maakt zijn naam helemaal waar. Wij Nederlanders gebruiken de fiets vooral voor woon-werk-verkeer en de boodschappen; daar is deze perfect voor.”

Plus Magazine: “Heerlijk is het, fietsen met trapondersteuning. Maar de ene e-bike is de andere niet. Gelukkig is er in elke prijsklasse wel een die met vlag en wimpel slaagt. Dankzij een goed display met duidelijke knoppen, goede ondersteuning en uitstekende rijeigenschappen scoort de Dutch ID een 7,8!”

Daarnaast worden diverse Dutch ID modellen door gebruikers zelf beoordeeld met een 8 of hoger.

Test de Dutch ID e-bike collectie dus zelf bij Bike Totaal

Rondleiding bij de fabriek van Optima Cycles, waar Dutch ID fietsen ontworpen en gebouwd worden

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen