Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Over ons

Sinds 1980 heeft Bike Totaal Mient de Vries een mooie fietsenwinkel in Leeuwarden. Pake, Lammert de Vries was al voor 1900 bezig met fietsen. Ook de vader van Mient is meer dan 40 jaar in de fietsenbranche actief geweest. Met recht kan er gesproken worden van een rijke familiaire fietshistorie en een bijbehorende schat aan ervaring. Mient is in de wijk Nijlân begonnen en runt nu, samen met zijn vrouw Hilda, al weer sinds 1993 een prachtige winkel in het winkelcentrum van Camminghaburen. Sinds 2017 is er weer een nieuwe generatie bijgevoegd aan ons bedrijf, te samen met een uitbreiding van de winkel naar 3 vestigingen staan wij nu ook voor u klaar ook in het centrum van Leeuwarden en in sint Jacobiparochie.

Van fietsen voor woon-werk-verkeer, sportieve hybrides, ATB’s tot en met racefietsen treft u aan in de schitterende showroom. Omdat er veel jeugd in deze ‘jonge’ wijk woont zijn de kinderfietsen ook rijkelijk vertegenwoordigt. Veel, heel veel accessoires en onderdelen kunt u bewonderen en kopen. Van fiets(regen)kleding t/m binnenkabel en van schaatsen t/m vuurwerk, om maar wat te noemen.

Natuurlijk krijgt u bij aankoop een gratis deskundig advies en als u het wenst kunt u alle reparaties in de uitstekend geoutilleerde werkplaats laten uitvoeren. Al jaren is Bike Totaal Mient de Vries een Bovag erkend leerbedrijf, waar, naast  gediplomeerd fietstechnicus, ook altijd ruimte is voor leerling fietstechnicus die hun praktijkervaring bij ons op doen.

 

  Volg ons ook op Facebook om van alle nieuwtjes en acties op de hoogte te blijven.

Centrum, Pier Panderstraat, Leeuwarden

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen