Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Links

Fietsmerken

 Overige links

Bovag 
Wij zijn een BOVAG Fietsbedrijf!
www.bovag.nl/fiets
Kies voor zekerheid, kies voor BOVAG
Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een occasion of om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan komt u bij ons!
Ons bedrijf is aangesloten bij BOVAG en wij mogen onszelf dus een officiële specialist noemen. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd.

Vuurwerkbestel site 
Onze vuurwerksite is on-line, van  eind november tot begin januari.

Vuurwerkcheck 

VuurwerkCheck is het keurmerk voor een verkooppunt waar je kwalitatief hoogwaardig legaal vuurwerk kunt kopen en waar je verzekerd bent van het juiste advies. Winkels met het VuurwerkCheck bordje op de deur hebben gecertificeerde verkopers.

VuurwerkCheck zet zich in om de 500 jaar oude vuurwerktraditie in Nederland te behouden. Door letsel en overlast te voorkomen en illegaal vuurwerk tegen te gaan zorgen we ervoor dat de weerstand tegen het afsteken van vuurwerk door consumenten wordt verminderd.

Oud en Nieuw vieren moet voor iedereen een feest zijn!
Ook jij kunt helpen om de vuurwerktraditie te behouden door je vuurwerk bij een winkel met het VuurwerkCheck logo te kopen. Hierdoor laat je zien dat je de initiatieven van VuurwerkCheck steunt, dat je tegen illegaal vuurwerk bent en dat jij veilig omgaat met vuurwerk!

Doe normaal, koop legaal!

Beixo 
Specialist in vouw en deelfietsen. Kenmerkend: geen ketting maar cardan as aandrijving.

Gazelle 
Deze meer dan 100-jarige fabrikant is onze 'hofleverancier' van  onder andere onze stads fietsen. U kunt op deze site het volledige assortiment van Gazelle vinden.

Loekie 
Omdat Loekie dé specialist is in kinderfietsen, hebben wij ook dit merk voor de jeugd. Wij hebben in verhouding veel kinderfietsen staan i.v.m. onze 'kinderrijke' wijk.

Merida 
Voor onze sportieve fietsen zoals ATB's- hybrides en racefietsen voeren we ook het internationale merk Merida. Deze fabrikant die behoort tot de top 3 van de wereld qua volume, heeft een zeer diep assotiment op het sportieve vlak. Alle Merida fietsen vindt u op deze site.

Sparta 
Naast Gazelle voeren wij ook Sparta stadsfietsen. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van electrisch ondersteunende fietsen. Ook kunnen wij veel Sparta 'Specials' leveren, zoals de Sparta Amazone moederfiets, de 'kekke' Sparta Pick ups, de robuste Leopards enz. Op deze site vindt u het volledige Sparta assortiment.

Zandstra schaatsen 
Wij hebben  de nieuwe schaats;  nr 1692 van Zandstra in ons assortiment opgenomen. Het is een super comfortabele schaats met een semi-softboot. Er zit een vast stalen ijzer onder die zwart geëpoxeerd is.Met deze schaats heb je geen koude voeten meer en geen vermoeide enkels.

Basil 
Basil fietstassen is één van de merken fietstassen die wij in ons brede tassenassortiment voeren.

FastRider 
FastRider fietstassen is één van de merken fietstassen die wij in ons brede tassenassortiment voeren.

New Look 
New look fietstassen is één van de merken fietstassen die wij in ons brede tassenassortiment voeren.

Willex 
Willex fietstassen is één van de merken fietstassen die wij in ons brede tassenassortiment voeren.

Agu = alles voor en met uw fiets! 
Designed to feel good

Deze slogan is afgeleid van Agu's missie, namelijk: "fietsen steeds leuker maken". Want wij vinden dat alleen een fiets niet genoeg is.  Iets gezien op deze site, vraag er naar in onze winkel! 

Axa Sleutelservice 
Fietssleutel kwijt? Surf naar deze site en u kunt zelf uw sleuteltje 'online' bestellen!

FollowMe 
Wij hebben het dealerschap voor de Follow-me voor Leeuwarden en ruime omgeving. Dit unieke product proberen we altijd op voorraad te houden. Ook de meest gangbare onderdelen hebben we voorradig.

Isostar 
Om uw sportieve prestatie te ondersteunen, verkopen wij drinks en voeding van Isostar.

Kidcar 
Kidcar is gestopt. Wij proberen zoveel mogelijk service te bieden en hebben nog een beperkt aantal onderdelen. Neem hiervoor contact met ons op.

Selle Royal zadels 
Wij kunnen een speciale meting doen om de breedte van uw beek te bepalen i.c.m. uw zithouding. Daardoor ontstaat een optimaal advies.

Sleutelservice voor Abus fietssloten vindt u hier. 
Vaak kunt u een fietssleutel bij een sleutelspecialist laten kopieëren. In de meeste gevallen accepteerde een verzekeringsmaatschappij dat niet. Dus als uw fiets nog verzekerd is tegen diefstal kunt voor Abussloten deze via deze link bestellen. Denkt u er aan dat u uw verzekeringsmij. ook op de hoogte brengt van het verlies. Op de bijgemaakte sleutel staat namelijk een C van copie!

Trelock Sleutelservice 
Voor het bij bestellen van fietssleutels van Trelock sloten, klik op deze link. Nadeel is dat het een duitse site is, maar je zit wel bij de 'bron'. En dan weet je zeker dat het ook voor de verzkering geaccepteerd wordt. Als je bij taal kiest voor nederlands en je klikt dan op sleutelservice, dan kom je bij fietssleutels.nl terrecht, zie hier onder. 
Is de fiets niet meer verzekerd en zit je liever op een nederlandse site kies dan voor: https://fietssleutels.nl/

kaatsvereniging O.G. Huizum 
Al jaren dragen wij kaatsvereniging O.G. Huizum een warm hart toe.

Leevoc 
Als ex-sponsor van de volleybalvereniging Leevoc uit Leeuwarden dragen we ook deze vereniging een warm hart toe.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen